Velkommen, Gjest (Login)

Kjøpsbetingelser

Generelt:
H-vollen.com eies av Hannåsvollen Gård v/Våges Trebod: Foretaksnummer: 974.423.251 MVA.


Priser
Alle priser er oppgitt i NORSKE KRONER og inkludert NORSK MVA.

Lager og frakt
Alle varer leveres fra lager i Norge. Fast sats er pr i dag 99,- i frakt og omkostninger opp til 10 kg. Husk at du kan bestille mange ting, prisen
er fremdeles bare Kr. 99,- pr. forsendelse. Obs! Egne fraktrater for speil og møbler.

Levering
Vi sender varer så fort betaling er registrert på vår konto, vanligvis dagen etter bestilling på ukedager. Ved betaling med VISA/MasterCard blir varene normalt sendt innen 24 timer på virkedager. Husk at helger ikke er medregnet og at levering kan ta noe lenger tid i forbindelse med jul.

Betaling
Betalingsmåten vi kan tilby er: VISA/MasterCard.
Mastercard VISA card VISA Electron
Vi benytter en sikker løsning fra DIBS for håndtering av kortbetalinger. Vi gjør oppmerksom på at vi hverken ser eller lagrer ditt kortnummer. Betaling med kort skjer kun når du går til kasse.

Forbrukerkjøpsloven
Forbrukerkjøpsloven sikrer forbruker vilkår og rettigheter ved kjøp av næringsdrivende. Enkelte produkter kan ha utvidede garantiordninger.
Når du skal handle varer i nettbutikken vår så husk å klikke på bildet for å få opp flere bilder og utfyllende informasjon om produktet som feks størrelse, farger, evt. ekstra kostnader i forbindelse med frakt på speil og møbler.

Mangler eller feil
Ta snarest kontakt med oss på telefon eller e-post dersom det skulle være mangler eller andre feil med varer. Dersom en vare kommer frem tydelig skadet under transport, er det viktig at Posten eller speditør umiddelbart får beskjed om dette. Ved henting av varer på Postens terminal opphører Postens ansvar idet kunde signerer for pakken. Husk at det er viktig å sjekke emballasje for skader. Er der tydelige skader så anbefaler vi å ikke signere for pakken men levere den tilbake til Posten. Posten gir deg erstatnings skjema som må fylles ut. Ta deretter kontakt med oss og vi sender en ferdig frankert returlapp slik at du kan returnere den skadede varen uten kostnad. Husk å sjekke varen din ved mottak. Ved feil eller mangler må reklamasjoner være oss i hende innen 7 dager etter mottak av vare. Etter denne frist vil ikke reklamasjoner bli godtatt.

Angrerett
Ved forbrukerkjøp gjelder angrerettloven. Dersom varen er tatt i bruk kan ikke angreretten gjøres gjeldende. Ta kontakt med oss dersom du trenger fremgangsmåte ved bruk av angrerett. Vi gjør oppmerksom på at du som kunde selv må bekoste returporto dersom du
ønsker å bytte eller returnere varen. Ved reklamasjoner er det Hannåsvollen Gård som betaler returporto.

Retur
Alle returer må avtales på forhånd, og sendingen må merkes med returnummer som fåes tilsendt av oss.  Returer uten påført returnummer risikerer å ikke bli behandlet. For raskest mulig behandling er det viktig at årsaken til returen oppgis på mest nøyaktig måte.

Personvern
H-vollen.com utveksler ikke kundeopplysninger med tredjepart. Vi registrerer kun personopplysninger som er nødvendige for å håndtere og identifisere kunder, ordre og garantiansvar. Iht. Personopplysningsloven har enhver som ber om det rett til innsyn i en virksomhets behandling av personopplysninger.

Forbehold
Vi tar forbehold om eventuelle feil eller mangler ved beskrivelser, produkter, priser, lagerstatus og tekniske løsninger.Hannåsvollen Gård - 4737 Hornnes - Telefon 37 93 34 42 / 48 50 42 20 - E-mail kjersti@h-vollen.no - ORG.nr. 974.423.251
MastercardVISA cardVISA Electron

Alle rettigheter: Hannåsvollen Gård © Webmaster: DreamCatcher